Doi cunoscuți medici de la Secția Pediatrie a Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani, care au vindecat generații de copii, în pragul pensionării

Doi cunoscuți medici de la Secția Pediatrie a Spitalului Județean ”Mavromati”, care au vindecat generații de copii, au ajuns în pragul pensionării.

Este vorba de medicul Aurel Tinca, care, deși a împlinit vârsta de pensionare, va mai activa la Spitalul Darabani, după ce conducerea unității a decis prelungirea activității acestuia, precum și de medicul Geta Caraciuc.

Aceasta din urmă a împlinit vârsta de pensionare și urmează să decidă dacă va mai continua sau nu activitatea la spital.

Nu se poate rezuma în puține cuvinte contribuția extraordinară pe care doamna doctor Caraciuc Geta și domnul doctor Tinca Aurel au adus- o la îngrijirea și redarea sănătății micuților care au avut nevoie de îngrijiri medicale. Generații întregi de copii le datorează recunoștință pentru grija care au manifestat-o față de sănătatea lor. Le mulțumim frumos pentru ceea ce au făcut până acum, le dorim ca bucuria și speranța pe care au adus-o în viețile copilașilor să se reverse acum în viețile domniilor lor. Le aducem un gând de mulțumire și profundă recunoștință”, a declarat Ioan Asaftei, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *