Se întâmplă la Botoșani! Copii ținuți în frig și fără mâncare, în timp ce părinții cheltuiau toți banii pe alcool

Detalii șocante apar în urma anchetei asupra familiei Toma din Burlești, comuna Unțeni, unde o fată a fost violată de tatăl și cei trei frați ai săi, cu acordul mamei.  Fata le-ar fi povestit anchetatorilor calvarul prin care trecea zile la rând atât ea, cât și  ceilalți doi frați ai săi mai mici, o fată de 12 ani și un băiat de șapte ani.

Pe lângă ororile la care era supusă atunci când tatăl și frații săi erau acasă, copila a spus că trăiau în condiții greu de imaginat chiar din cauza mamei. Femeia era și ea consumatoare de băuturi alcoolice și fiecare leuț pe care punea mâna îl ducea la birt.

Aceasta își lăsa în mod repetat copiii fără mâncare, dar și fără lemne pentru încălzirea locuinței, așa că cei mici stăteau în frig și înfometați. Tânăra, aflată acum alături de frații săi sub protecție socială, nu vrea să mai audă de părinții săi și cei trei frați mai mari.

Tatăl, mama și cei trei frați se află în arest

Femeia este cercetată penală pentru că  a lăsat-o pe fiica ei să fie agresată sexuală și violată de tată și de cei trei frați ai săi. Este vorba de Nicoleta Toma, care, timp de trei ani, a fost martora scenelor în care soțul său și cei trei băieți ai săi și-au bătut joc de fetița care avea mai puțin de 15 ani.

Femeia este acuzată nu doar că nu a intervenit pentru a opri ororile bărbaților din familie împotriva fetiței, ci și că a încurajat astfel de comportamente. Astfel, Nicoleta Toma este acuzată de corupere sexuală și complicitate la viol și agresiune sexuală.

Soțul femeii și cei trei băieți ai acesteia se află în arest preventiv , ei fiind, acuzați de agresiune sexuală și viol. Vasile Cornel Toma, Constantin Florin Toma, Ionuț Toma și, respectiv, Ilie Toma sunt trimiși în judecată pentru faptele comise, ei urmând să fie judecați de magistrații de la Judecătoria Botoșani.

Vă reamintim că o minoră a fost violată de cei trei frați ai săi, de 17, 19 și 20 de ani, și a fost agresată sexual inclusiv de tatăl său, un bărbat de 41 de ani.  Cei patru indivizi au fost reținuți, duminică, de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de agresiune sexuală și viol.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu, din cercetări, a reieșit faptul că în perioada 2019-2021, bărbatul de 41 de ani, ar fi atins-o in mod frecvent, in zonele intime, pe fiica sa, minoră, împotriva voinței acesteia.

Totodată, în aceeași perioadă, cei trei tineri, frați cu victima, prin constrângere și violență, ar fi întreținut în mod frecvent, raporturi sexuale cu minora.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *