O femeie din Botoșani, diagnosticată cu o tumoră de un medic ginecolog, a aflat de la un alt doctor că, de fapt, este însărcinată

O femeie de 43 de ani, din județul Botoșani, a trecut de la agonie la extaz în doar câteva zile. Ea a fost diagnosticată de un medic ginecolog din Botoșani cu o tumoră uriașă, care are nevoie urgentă de investigații suplimentare și eventual operație. Speriată, Cristina a cerut apoi părerea unui alt medic, iar după un control mai amănunțit a reieșit că de fapt era însărcinată.

„Sora mea fost la un consult de rutină și i-a zis că are tumoare și trebuie operată urgent. A plătit la privat”, ne-a mărturisit sora Cristinei.

Femeia de 43 de ani a confruntat-o pe doctorița care i-a pus diagnosticul.

„Tumora văzută de dumneavoastră are ochișori, mânuțe și piciorușe și o inimioară care bate. Să vă fie rușine și o să vă dau în judecată”, i-a transmis botoșăneanca.

Femeia este revoltată de faptul că un medic cu vechime a putut să îi pună un asemenea diagnostic. E mereu cu gândul că dacă nu ar fi făcut analize la un alt medic ar fi putut face ceva ce i-ar fi dăunat fătului. La rândul său, medicul a reacționat susținând că deși este însărcinată femeia are în continuare probleme de sănătate.

„Tumora uterină există, faptul că sarcina era în spatele tumorii nu este vina mea. Problemele tale grave nu se rezolvă certându-te cu mine”, i-a transmis doctorița, care a sfătuit-o să meargă la un medic totuși și să facă mai multe investigații pentru că are o problemă gravă.

 

 

2 thoughts on “O femeie din Botoșani, diagnosticată cu o tumoră de un medic ginecolog, a aflat de la un alt doctor că, de fapt, este însărcinată

    1. Eu mi.am pierdut copilul la naștere din cauza nepăsării și necunoașterii acestor doctori..Am făcut toate analizele la C Oprisanu ,totul a decurs perfect pana în momentul când am născut și habar nu a avut cum sa gestioneze situația în momentul ala iar la urma ca,, incurajare” mi.a zis :,,Bucurate ca mai ai uterul și ovarele și mai poți face altul „..Nu sfătuiesc pe nimeni sa meargă la femeia asta ,pentru ea doar banii care ii bagi in buzunar contează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *