Un botoșănean și-a comandat un calculator în valoare de 5.000 lei. A rămas fără cuvinte când i-a venit coletul

Un bărbat din Botoșani a avut parte de cea mai neplăcută surpriză în momentul în care și-a desfăcut coletul primit prin poștă. În interior ar fi trebuit să fie un calculator funcțional care valora în jur de 1.000 de euro, însă, din păcate, realitatea a fost alta.Povestea bărbatului din Botoșani începe în momentul în care acesta decide să își achiziționeze un calculator de pe un site care permite livrarea la domiciliu într-un timp foarte scurt. După ce și-a ales modelul și a plasat comanda, a așteptat curierul câteva zile. În momentul livrării, destinatarul nu se afla acasă, așa că a fost nevoit să meargă ulterior la sediul companiei pentru a-și primi coletul.

Ajuns acasă, bărbatul a descoperit cu stupoare că dispozitivul pe care l-a comandat și pentru care a plătit 5.000 de lei a ajuns la el într-o stare foarte proastă. Calculatorul nu era funcțional, mai ales din cauza ecranului pe jumătate spart, ceea ce l-a dus cu gândul la faptul că a fost izbit cu putere înainte.

Păgubitul a contactat imediat compania de la care a achiziționat calculatorul în speranța că își va primi banii înapoi. După ce au constatat că este vorba despre o greșeală a celor care au livrat produsul, bărbatul din Botoșani și-a primit banii înapoi și a învățat o lecție pe care nu o va uita prea curând. Acesta nu va mai comanda online produse care ar putea fi deteriorate în urma livării.

Sursa: Cancan.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *