Botoșăneanul de pe Netflix a încasat 60.000 de euro pentru ultimul film. Cât plătește pensie alimentară

Botoșăneanul care a apărut în serialul Wednesday de pe Netflix, un film în trend în acest moment, a încasat pentru rolul lui Lurch nu mai puțin de 60.000 de euro, potrivit playtech.ro. Asta numai pentru 20 de zile de filmări. Este vorba despre actorul George Burcea, care la jumătatea lunii noiembrie a plecat pentru trei luni în America, pentru mai multe proiecte cinematografice.

Deși a câștigat o mică avere pentru rolul său, actorul plătește o pensie alimentară de doar 455 de lei pentru cele două fetițe ale sale, după cum anunța fosta sa soție, Andreea Bălan, pentru fanatik.ro.

„Nu m-am așteptat (n.r. să mă ajute financiar). Din momentul în care ne-am despărțit nu m-am așteptat să facă gesturi sau… nu, am luat-o pe drumuri separate. Doar că nu trebuie să mă aștept eu să facă ceva, doar că este tatăl… Din punct de vedere financiar pensia alimentară pe care mi-o virează lunar este 499. Împreună. Asta este pensia pe care mi-o virează din martie, de când s-a terminat și s-a dat sentința. Și până în martie nu a virat niciun ban timp de doi ani cât a existat procesul. Dar nu-i nicio problemă. Bine că are mami”, a precizat artista, în urmă cu câteva luni, pentru fanatik.ro.

George Burcea și Andreea Bălan au împreună două fetițe, iar actorul le ia la el ori de câte ori poate, cei doi având custodie comună.

Botoșănenii care au strălucit la lansarea celui mai nou serial Netflix. Rochia Vivianei, realizată de un cunoscut designer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *