Botoșănenii care au strălucit la lansarea celui mai nou serial Netflix. Rochia Vivianei, realizată de un cunoscut designer

Botoșănenii Viviana Sposub și George Burcea au strălucit la premiera serialului Wednesday, difuzat pe Netflix. Viviana Sposub a fost o apariție spectaculoasă la Los Angeles, la premiera serialului în care joacă iubitul ei, actorul George Burcea. Bruneta a strălucit în rochia fabuloasă pe care a ales-o pentru marele eveniment. Fosta prezentatoare de la Kanal D a purtat o rochie semnată Cristina Săvulescu, care costă 9.500 de lei.

Viviana Sposub a trăit visul multor tinere. Vedeta Kanal D a ajuns la Los Angeles, unde a participat la premiera celui mai nou serial lansat de celebra platformă Netflix. Îmbrăcată într-o rochie neagră superbă, mulată pe corp, ce îi scotea în evidentă silueta de admirat, bruneta a strălucit la brațul iubitului său.

Emoțiile au fost, cu siguranță, uriașe și pentru George Burcea, rolul din serialul „Wednesday” fiind, până acum, cel mai important moment al carierei sale de actor. Îmbrăcat într-un costum negru impecabil, la papion, fostul soț al Andreei Bălan a savurat din plin fiecare secundă petrecută pe covorul roșu alături de partenera sa de viață.

„Atât de fericiți să pășim pe covorul negru din Los Angeles la premiera serialului WEDNESDAY! De astăzi îl puteți urmări pe @george_burcea în rolul lui Lurch pe Netflix!”, a scris Viviana Sposub, pe o platformă de social media.

Cu câteva săptămâni înainte de momentul premierei, actorul făcea o mărturisire emoționantă într-un mesaj publicat în mediul online:

„Încă am proaspătă în minte imaginea unui băiețel din Puțureni care era fascinat de cinematografie și de actorii pe care îi vedea pe TVR abia după ce termina treaba la animale. Mi se pare încă ireal că tot el, după vreo 25 de ani, își urmează visul și joacă acum alături de Catherine Zeta-Jones, LUIS Guzman, Christina Ricci (și lista nu se termină aici), sub bagheta magică a lui Tim Burton. Credeți în voi, în vise… în Dumnezeu! Toate se așează așa cum trebuie! Mă simt binecuvântat”, a scris George Burcea, pe Instagram.

Se pare că Viviana și George vor petrece mai mult timp peste Ocean și nu ar avea de gând să se întoarcă în România imediat după lansarea serialului. Potrivit unei surse, Viviana și-ar fi anunțat intenția de a rezilia contractul cu Kanal D, care expira abia peste un an, deși în prezent ea nu mai are nicio emisiune la postul TV.

„George se ocupă de cariera Vivianei, iar cei de la Kanal D au fost puși în temă cu faptul că aceasta va fi plecată din țară pentru o perioadă mai lungă”, ne-a spus sursa mai sus-menționată.

Sursa: playtech.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *