Reacție uluitoare a unui fotbalist din Premier League. „Ne-am dus în polul sărăciei, la Botoșani”

Florin Gardoș, fost internațional român, a evoluat mai mulți ani în Premier League. Acesta a povestit recent o discuție avută cu Ryan Bertrand, fostul său coleg de la Southampton, care în prezent evoluează la Leicester, potrivit gsp.ro.

Gardoș și Bertrand nu au fost numai coechipeiri, ci și adversari, într-o partidă la tineret, jucată în anul 2010, la Botoșani.Partida România U21 – Anglia U21 i-a lăsat un gust amar lui Ryan Bertrand, care a rămas dezamăgit de condițiile găsite în țara noastră, în Moldova.

„S-a jucat la Botoșani dintr-o obsesie a federalilor de a juca pe un stadion pe care am mai câștigat. În lotul Angliei, era Ryan Bertrand, care a câștigat Champions League cu Chelsea. Pe urmă l-am avut coleg la Southampton.  Ne-am adus aminte de meciul ăsta, care a fost un baraj pentru EURO. Mi-a zis: «Bă, ce sărăcie e la voi în România!» .

I-am spus: «E, nu zic că nu e, dar ne-am dus în polul sărăciei, la Botoșani», adică nu e chiar așa rău. Un meci incredibil, o dublă cu Anglia. În deplasare am jucat la Norwich, a fost extraordinar”, a rememorat Gardoș, potrivit sport.ro.

Sursa:b1tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *