Botoșănean arestat pentru că nu a stat departe de soția sa. Individul avea interzis să se apropie de ea

Un botoșănean a fost arestat pentru 30 de zile pentru că, deși avea interzis să se apropie de soția sa, nu a respectat ordinul de protecție. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Botoșani, la data de 14 octombrie 2022, polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 9 Vlăsinești, au pus în executare un mandat de arestare emis de Judecătoria Săveni, pe numele unui bărbat, de 45 de ani, din comuna Vlăsinești, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea hotărârii judecătorești.

Bărbatul se afla sub măsura controlului judiciar, pentru faptul că a încălcat un ordin de protecție emis de instanță pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare, față de soția sa, însă, acesta a încălcat obligațiile impuse prin măsura controlului judicar, iar polițiștii au sesizat instanța de judecată în vederea schimbării acestei măsuri cu arestarea preventivă pentru 30 de zile”, potrivit IJP Botoșani.

Bărbatul a fost identificat în localitatea de domiciliu, fiind reținut și, ulterior, escortat către Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Botoșani.

VIDEO & FOTO Accident mortal la Botoșani! Un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost lovit de o mașină

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *