Ștafeta Veteranilor „Invictus” ajunge la Botoșani

Ștafeta Veteranilor „Invictus” ajunge în județul Botoșani. Ștafeta roșie a străbătut deja o parte dintre județele Moldovei, iar luni, 17 octombrie, va ajunge la Botoșani.

În data de 17 octombrie 2022, începând cu ora 17:10, la Monumentul Eroilor Botoșăneni din cel de-al Doilea Război Mondial din municipiul Botoșani, va avea loc primirea-predarea Ștafetei Veteranilor 2022 – „INVICTUS” de pe traseul roșu. Aceasta va fi așteptată de către Comandantul Garnizoanei Botoșani – locotenent colonel Ovidiu Damian, oficialități locale și militarii Batalionului 335 Artilerie „Alexandru cel Bun” din Botoșani.

Ștafeta Veteranilor reprezintă un omagiu adus înaintașilor noștri, pentru jertfa supremă pe care au făcut-o pentru România.

Ștafeta Veteranilor 2022 este în plină desfășurare. Începând cu data de 5 octombrie, alergăm pe cele 3 trasee, reprezentate de culorile Drapelului Național, și ne vom opri la Carei, pe 25 Octombrie, de Ziua Armatei României. Împreună prezentăm onorul eroilor României!”, este mesajul celor de la „Invictus”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *