FOTO & VIDEO Casa unui botoșănean a ars ca o torță noaptea trecută. Rănit, omul a fugit din calea flăcărilor și a strigat după ajutor

Casa unui botoșănean a ars ca o torță în noaptea de joi spre vineri, în localitatea Adășeni. Din fericire, proprietarul, care se afla în locuință când a izbucnit vâlvătaia, a reușit să fugă din calea flăcărilor și să strige după ajutor. A mers la vecini, iar aceștia au sunat la 112. Incendiul a avut loc la puțin timp după ce pomperii au stins flăcările care au cuprins casa unor soți din Liveni.

Pompierii de la Săveni, care au intervenit la Liveni, au fost solicitați să stingă incendiul de la Adășeni. Ajunși la fața locului în cel mai scurt timp, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, pompierii au constatat că ardea întreaga locuinţă, existând pericolul de propagare a flăcărilor la casa vecinului. La fel ca și la Liveni, flăcările s-au extins cu repeziciune după ce a explodat o butelie.

Proprietarul a suferit arsuri ușoare la nivelul capului, dar a refuzat îngrijiri medicale. Incendiul a fost stins în limitele găsite. Cel mai probabil, evenimentul a fost generat de un coș de fum necurățat de funingine, spun pompierii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *