FOTO Incendiu în toiul nopții într-o comună din Botoșani! Doi soți au suferit arsuri după ce le-a luat foc casa

Două persoane, soț și soție, de 80 respectiv 76 de ani, au ajuns la spital cu arsuri pe față și mâini, în urma unui incendiu care le-a cuprins casa.
S-a întâmplat în noaptea de joi spre vineri, la Liveni.

Când s-a produs evenimentul, cei doi erau în locuință. Vecinii au observat flăcările și i-au ajutat să iasă afară. Tot ei au sunat la 112 și au cerut sprijin de la pompieri.

Două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Săveni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din comuna Manoleasa, dar și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță au ajuns la fața locului, în cel mai scurt timp. Aceștia au constatat că locuința, formată din două camere, cu o suprafață totală de aproximativ 80 de metri pătrați, ardea în totalitate.

Flăcările s-au extins cu repeziciune la întreaga construcție după ce o butelie a explodat. Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor, pompierii au intervenit mai bine de o oră. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de un jar căzut din sobă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *