Un profesor din Botoșani, trimis direct la pușcărie, după ce și-a pierdut mințile la școală. Va petrece ani buni după gratii

Un profesor din județul Botoșani, care a agresat sexual trei dintre elevele sale, a fost condamnat definitiv, miercuri, la cinci ani și opt luni de închisoare cu executare. Este vorba de profesorul Gabriel Apetrei de la Școala Gimnazială din satul Costești din comuna Răchiți, care, în primăvara acestui an, ar fi abuzat de elevele sale chiar în sala de curs. Sentința a fost dictată de Curtea de Apel Suceava și este definitivă.

Magistrații suceveni au menținut astfel o sentință dispusă pe 29 august de Judecătoria Botoșani., care, de asemenea, l-a condamnat pe profesorul Apetrei la cinci ani și opt luni de închisoare pentru agresiune sexuală.

Apetrei a fost, totodată, obligat de judecătorii din Botoșani să plătească fiecăreia dintre fetițele care au fost abuzate de el daune morale de câte 50.000 de lei. El a primit și interdicția ca în primii cinci ani de după eliberarea din Penitenciar să nu mai profeseze la catedră.

Profesorul din Botoșani nu a ținut cont că fetițele au doar 13 ani, iar la finalul orelor de curs a solicitat acestora să mai rămână în clasă. La scurt timp s-a apropiat de ele și le-a atins cu mâna în zonele intime.

Fetițele de 13 ani, eleve în clasa VII-a, au anunțat părinții imediat, iar aceștia au sesizat, pe 5 aprilie, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

La scurt timp, botoşăneanul de 49 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de săvârşirea a trei infracţiuni de „agresiune sexuală„ în formă continuată.

Scandalos! Două copile agresate sexual de un profesor din Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com