O nouă decizie a instanței din Botoșani în cazul femeii complice la violarea fetiței sale

Foto: BizBrasov

Femeia din comuna Unțeni care și-ar fi lăsat fiica să fie violată rămâne în spatele gratiilor. Magistrații Tribunalului Botoșani au decis menținerea stării de arest preventiv pentru 30 de zile în cazul Nicoletei Toma, care este acuzată de complicitate la infracţiunea de agresiune sexuală în formă continuată, două infracţiuni de complicitate la infracţiunea de viol în formă continuată și trei infracțiuni de rele tratamente aplicate minorului.

Botoșăneanca, în vârstă de 38 de ani, a contestat decizia Judecătoriei Botoșani de arestare preventivă, însă Tribunalul i-a respins contestația ca nefondată.

Femeia a săvârșit fapte de o gravitate extremă. Ea  ar fi determinat-o pe fiica sa minoră să accepte să fie agresată sexual de tatăl ei și să fie violată de frații mai mari, doar pentru a provoca scandal din partea soțului, dar și în schimbul unor sume de bani de la doi dintre fii.

Nicoleta Toma, din comuna Unțeni, a fost arestată în același dosar în care soțul său, Vasile Cornel Toma, de 41 de ani, dar și trei dintre fiii acesteia, respectiv Toma Constantin- Florin, în vârstă de 20 ani, Toma Ionuț, în vârstă de 19 ani, și Toma Ilie, în vârstă de 17 ani, au fost arestați pentru că ar fi agresat-o sexuală și ar fi violat-o, timp de mai mulți ani, pe fetiță.

Potrivit anchetatorilor, mama „avea cunoştinţă de agresiunile sexuale la care era supusă fiica sa de către tatăl acesteia şi de către fraţii ei mai mari Toma Ionuţ şi Toma Ilie” și a îndemnat-o pe minoră ”să suporte în continuare aceste agresiuni sexuale, primind în schimbul acestei atitudini diverse sume de bani de la Toma Ionuţ şi Toma Ilie”.

Femeia, dar și soțul acesteia ar fi mari consumatori de alcool.

O mamă din Botoșani a fost arestată pentru că și-a fi lăsat fiica să fie violată. Faptele ei sunt cutremurătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *