Un gest făcut la supărare i-a curmat viața. El este botoșăneanul de doar 23 de ani mort după ce și-a dat foc

Un gest făcut l-a supărare i-a curmat viața unui botoșănean de doar 23 de ani. Tânărul, Daniel Tauciuc, din Agafton, a turnat benzină pe el și și-a dat foc după o ceartă cu părinții, iar după mai multe zile de agonie în spital, s-a stins, luni, din viață. Avea toată viața înainte, dar gestul său necugetat l-a adus spre moarte.

Îndurerați, părinții acestuia se pregătesc să îl înmormânteze așa cum se cuvine. Nu credeau vreodată că vor trece printr-o asemenea durere pentru că nimic nu este mai greu decât să îți îngropi propriul copil.

„Nu îmi vine să cred că te-ai dus, prieten drag”, spune un amic al acestuia.

Nenorocirea a avut loc marți

Tânărul de 23 de ani, din județul Botoșani, care și-a dat foc după o ceartă cu părinții, a murit, luni dimineață, la un spital din Iași. Botoșăneanul, dintr-o familie din Agafton, a avut o ceartă cu părinții, marți seară, după care a mers într-un garaj, și-a turnat benzină pe el și și-a dat foc. A fost preluat de o ambulanță cu arsuri pe 80% din suprafața corpului. Din cauza stării foarte grave în care se afla, medicii botoșăneni au decis să îl trimită la Iași, la Spitalul Sfântul Spiridon. Botoșăneanul a fost internat pe secția de chirurgie plastică, iar medicii ieșeni au făcut tot posibilul să îl salveze.

„Pacient autolitic, cu arsură 80%, stare gravă, a necesitat incizii de decompresiune la nivelul toracelui. Este internat la ATI, chirurgie plastică”, a precizat șefa UPU SMURD Iași, Diana Cimpoeșu, purtător de cuvânt al Spitalului Sfântul Spiridon.

Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, tânărul nu a supraviețuit.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *