FOTO Percheziție la locuința unui botoșănean. Individul a atacat un bărbat pe stradă și l-a tâlhărit

Polițiștii au percheziționat, sâmbătă, locuința unui botoșănean care a atacat un bărbat pe stradă și i-a furat tot ce avea mai de preț. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Botoșani, la data de 8 octombrie 2022, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 40 de ani, din orașul Flămânzi, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Ulterior, instanța a dispus arestarea sa pentru 30 de zile.

„Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, la data de 5 octombrie 2022, în timp ce se deplasa pe o stradă, din orașul Flămânzi, prin întrebuințarea violenței, ar fi deposedat victima, un bărbat din aceeași localitate, de mai multe bunuri pe care le avea asupra sa, printre care și un telefon mobil. Astăzi, 8 octombrie, a fost pus in executare un mandat de percheziție domiciliară la imobilul în care locuia bărbatul bănuit de comiterea faptei, din orasul Flamânzi, prilej cu care au fost identificate mai multe bunuri care prezintă interes în cauză. Acesta a fost condus la sediul poliției și ulterior, a fost reținut pentru 24”, arată sursa citată.

În aceeași zi a fost prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, aceasta admițând propunerea organelor judiciare. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Botoșani

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.8 Flămânzi și luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *