Bătrânul dispărut la Vorona, găsit mort după mai bine de o lună. Cum au dat polițiștii de el

Bătrânul de 78 de ani, din comuna Vorona, care a fost dat dispărut de familie, a fost găsit mort, joi, 6 octombrie, după mai bine de o lună. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu, în jurul orei 15:00, polițiștii botoșăneni care se aflau în zonă pădurii Vorona, împreună cu pompieri și efectuau activități de căutare a bărbatului, de 78 de ani, din comuna Vorona, dat dispărut la data de 2 septembrie, au fost sesizați de un cetățean cu privire la faptul că a găsit o persoană decedată în pădure.

Polițiștii s-au deplasat în locul indicat, stabilind că persoana găsită este bărbatul, de 78 de ani, din comuna Vorona. Acesta se afla la o distanță de aproximativ 6 kilometri față de locul în care a fost vazut intrând în pădure, într-o zonă cu vegetație deasă și teren accidentat.

În cauză se continuă cercetările pentru infracțiunea de ucidere din culpă, urmând să se dispună efectuarea autopsiei pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului”, precizează Nenișcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *