Omul zilei! Un pompier din Botoșani, aflat în timpul liber, primul care a intervenit în accidentul de la Cătămărăști

Un pompier din Botoșani, aflat în timpul liber, a fost primul care a intervenit pentru a acorda prim-ajutor victimei din accidentul de miercuri dimineață de la intrarea în localitatea Cătămărăști Deal. Subofițerul Marius Ciprian Ciocodeică mergea spre Dorohoi când a văzut accidentul. A oprit și a sărit în ajutorul victimei din autoturismul Hyundai.

„Șoferul era prins între scaun și bord. Avea picioarele blocate, însă, în momentul în care am mutat scaunul, a zis că poate să iasă. L-am scos pe partea din dreapta, pe portiera din dreapta”, a spus subofițerul de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani.

Plutonierul adjutant Marius Ciprian Ciocodeică este subofițer operativ în cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani din 2007.

Vă reamintim că un accident rutier a avut loc miercuri dimineață, în județul Botoșani. Două mașini și un camion cisternă s-au ciocnit violent la intrarea în localitatea Cătămărăști Deal. Din primele informații, accidentul s-ar fi produs după ce șoferul unui autoturism Hyundai ar fi ațipit la volan.

Bărbatul de 35 de ani era singur în mașină și se deplasa dinspre Dorohoi spre Botoșani. El a fost preluat conștient din autoturism și transportat cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Mavromati.

În spatele Hyundai-ului se afla un Volkswagen, care, de asemenea, se deplasa dinspre Dorohoi spre Botoșani și care a fost lovit de cisterna scăpată de sub control.

FOTO & VIDEO Accident grav la Botoșani! Impact violent între două mașini și un camion

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *