Noi acuzații în cazul militarului din Botoșani, găsit împușcat. Familia spune că i-ar fi fost furați banii

Îndurerată, familia militarului din Botoșani, găsit împușcat în unitatea militară, cere să i se facă dreptate. Sora tânărului Andrei Dănilă insinuează că acestuia i-ar fi fost furați banii.

„Dreptate pentru Andrei! Am primit de la procuror un portofel gol. Andrei mereu avea bani la el. Nu plătea cu cardul niciodată. Procurorul a recunoscut când mi-a dat cheia de la apartament că au fost ei înainte. Fără mandat. Fără proprietar. Uitați ce au făcut javrele din sistem. I-au luat și banii doar ca să spună că avea probleme. Și dacă avea probleme cu banii, jigodiilor, eu și Andrei am fost crescuți cu puțin și am învățat să vedem lumea dincolo de asta. Eram o familie fără foarte multe, dar o familie fericită. Rugăm pe toți cei care l-au cunoscut să strige după dreptate. Distribuiți poze și filmări cu el ca să vadă toată lumea cât de vesel și bun era. Dreptate pentru Andrei!”, este mesajul plin de revoltă al surorii tânărului.

Maistrul militar cls.IV Dănilă Andrei, din cadrul UM 01471 Focșani, a decedat sâmbătă, 1 octombrie, în jurul orei 20.00, în urma unei răni prin împușcare, în timp ce își întreținea armamentul din dotare. Conform procedurilor, a fost apelat serviciul de urgență 112 dar, din păcate, militarul nu a mai putut fi salvat. Militarul nu se afla în serviciul de zi pe unitate, iar din primele date transmise de unitatea militară, decesul ar fi survenit în urma unei sinucideri. Tânărul, din localitatea Vorona, este plâns de întreaga comunitate. Nimănui nu îi vine să creadă o astfel de tragedie. Familia acestuia nu crede în varianta unei sinucideri și acuză că tânărul ar fi fost omorât.

One thought on “Noi acuzații în cazul militarului din Botoșani, găsit împușcat. Familia spune că i-ar fi fost furați banii

  1. Nu locuiesc in Romania de la data de 01.04.1989, plecat legal cu emigrare, dar ce se vede ca se intimpla este total reprobabil, am fost amenintat de sasii din Sibiu in 2006 si 2009 cind am mers cu TRENUL si AUTOBUZUL intre Ploiesti si Linz, sau Linz Ploiesti, erau Cetateni Romani NECUNOSCUTI care din ura de rasa lucrau pentru contraspionajul Austriac. Nu exista explicatie pentru dereglarea economica TOTALA a României sau Europei, decit exact aceasta ura de rasa. Hotiile sunt incurajate de serviciile de spionaj. Condoleante Familiei Danila. Super ca civilizatia si intelepciunea sa invinga prostia politica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *