O întreagă comunitate îl plânge pe botoșăneanul de 22 de ani, care a murit împușcat. „Ai jurat să aperi țara, dar statul ăsta infect te-a omorât”

La doar 22 de ani, botoșăneanul Andrei Dănilă, a murit împușcat cu arma din dotare. Maistrul militar cls.IV Dănilă Andrei, din cadrul UM 01471 Focșani, a decedat sâmbătă, 1 octombrie, în jurul orei 20.00, în urma unei răni prin împușcare, în timp ce își întreținea armamentul din dotare. Conform procedurilor, a fost apelat serviciul de urgență 112 dar, din păcate, militarul nu a mai putut fi salvat. Militarul nu se afla în serviciul de zi pe unitate, iar din primele date a rezultat faptul că decesul a survenit în urma unei sinucideri.

Tânărul, din localitatea Vorona, este plâns de întreaga comunitate. Nimănui nu îi vine să creadă o astfel de tragedie.

Iată câteva dintre mesajele transmise de rude, dar și de prieteni:

„Ai jurat să aperi țara, dar statul ăsta infect te-a omorât. Rămas bun, amice! Frățiorul meu…”

Dumnezeu să te ierte Andrei! Ai lăsat mare durere în urmă! Nu te vom uita niciodată copil cuminte!”

„Dumnezeu să te ierte, Andrei Dănilă! Au relatat totul ca pe un eveniment, dar este cu adevărat o tragedie… Durerea din sufletul părinților și surorii tale este imensă, sa le dea Dumnezeu putere… Doar Dumnezeu știe ce s-a întâmplat, doar El va avea grijă de tine”.

„Dumnezeu să te ierte, Andrei Dănilă! Au relatat totul ca pe un eveniment, dar este cu adevărat o tragedie… Durerea din sufletul părinților și surorii tale este imensă, sa le dea Dumnezeu putere… Doar Dumnezeu știe ce s-a întâmplat, doar El va avea grijă de tine..”

„Dumnezeu sa te ierte ! Ai fost și vei rămâne cel mai minunat om în sufletele noastre! Condoleanțe familiei!”

„Persoana care mi-a arătat ce-i recunoștința, cât de mult trebuie să profităm de viață, cât de mult trebuie să ne prețuim prietenii. Cu siguranță mi-ai fost un prieten adevărat. Dumnezeu să te ierte!”

„Dumnezeu te-a vrut mai aproape de el pentru sufletul tău bun , drum lin spre ceruri prietene drag , vei fi mereu în inimile noastre! Dumnezeu sa te aibă în paza lui !”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *