FOTO! Deschidere de an universitar, luni, la Botoșani

Noul an universitar a fost deschis, luni, la Filiala Botoșani a Universității ”Alexandru Ioan Cuza”. La eveniment a participat și primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, alîături de cadre didactice universitare.

Când am pus bazele filialei Universității „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) de la Botoșani, am fost încrezător, primind susținere din partea domnului prof. univ. dr. Tudorel Toader, a doamnei președinte de Consiliu Județean Federovici Doina Elena și a domnului Ministru al Muncii, Marius Constantin Budai. Mi-am dorit să ofer posibilitatea tinerilor din județul nostru să aibă parte de studii de calitate, aici, la ei acasă. Mă bucur să văd un interes atât de mare din partea tinerilor și îmi doresc ca pe viitor să aducem și alte facultăți aici, la Botoșani!”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

UAIC, din cadrul Filialei Botoșani, se bucură de 120 de studenți, înscriși la cele 3 programe existente până la momentul actual.

Studii universitare de licență promoția 2022-2025: administrație publică – 25, finanțe și bănci – 25. Studii universitare de master: – 7 Retorica discursului științific, literar, jurnalistic, publicitar și electoral.

One thought on “FOTO! Deschidere de an universitar, luni, la Botoșani

  1. TERIBIL … STUDII DE MASTER LA BOTOSANI ! CUM SA NU AIBE MASTER SI DOCTOARAT
    PANA SI TURCANU …BATAUSU DE LA CORNISA???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *