O firmă din Hârlău va face distribuția gazelor în comuna Stăuceni

O firmă din orașul Hârlău va face distribuția gazelor în comuna Stăuceni. Administrația locală din Stăuceni a organizat o licitație pentru atribuirea serviciului public de distributie a gazelor naturale din localitatile Stauceni, Silistea, Tocileni si Victoria, iar câștigătoare a fost desemnată societatea comercială Gaz Nord Est SA din Hârlău.

Societatea ieșeană a avut, anul trecut, o cifră de afaceri de 13,2 milioane de lei și un profit net de 1,2 milioane. Ea lucrează cu 33 de angajați.

Desemnarea furnizorului a fost o etapă premergătoare construcției efective a rețelei de gaz. De altfel, Primăria a scos la licitație și proiectarea tehnică rețelei de gaz, având speranța că lucrările de realizare a rețelei vor începe în primăvară.

„Dacă nu sunt contestații și lucrurile decrg normal, vrem în primăvară să avem desemnat și constructorul, pentru a începe lucrările”, a afirmat primarul Cosmin Epuraș.

Proiectul prevede construotea a 8,7 kilometri de aducțiune de gaz și 60 de kilometri de distribuție.

Un profesor din Botoșani, trimis direct la pușcărie, după ce și-a pierdut mințile la școală. Va petrece ani buni după gratii

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *