FOTO & VIDEO O tânără din Botoșani târâtă pe jos, în scandalul din Piața Victoriei. „Ne-au bătut și ne-au amendat”

O tânără din Botoșani, înfocat susținător al organizației politice AUR, ar fi fost târâtă pe jos, în scandalul care a avut loc în noaptea de joi spre vineri, în Piața Victoriei din Capitală. Ariadna Cârligeanu s-a numărat printre cei care au protestat în București alături de George Simion.

„Aici aveți o tentativa de a mea de a ajunge la colega mea Ariadna Cîrligeanu care era târâtă pe jos. Nu am mai apucat. Îmi pare rău ca nu v-am mai ținut la curent! Ne-au ridicat și autocarul, ne-au bătut și ne au amendat. Mi-au dat 7500 lei amenda, 2500 pentru ca ”nu m-am legitimat””, precizează o altă tânără participantă la protest.

George Simion are dosar penal pentru că a condus cu permisul suspendat, au declarat sursele G4Media. Liderul partidului extremist AUR a făcut accident, în luna aprilie a acestui an, în Buzău, după cum rezultă din dialogul lui Simion cu polițiștii, vineri dimineață, în timpul unui scandal din Piața Victoriei.

În timpul accidentului produs de Simion o persoană a fost rănită, au confirmat pentru G4Media surse judiciare. Dosarul penal deschis în urma rănirii persoanei respective a fost clasat pentru că victima nu a depus plângere, au mai explicat sursele G4Media. Simion a rămas însă cu permisul suspendat din cauza accidentului propriu-zis.

În timpul scandalului de vineri dimineață, din Piața Victoriei, unul dintre polițiști a fost agresat de George Simion, conform surselor G4Media, în acest sens fiind sesizată unitatea de parchet competentă în vederea continuării cercetărilor pentru o posibilă faptă de ultraj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *