Botoșănean dat jos de la volanul unui tractor. S-a ales cu dosar penal pentru mai multe infracțiuni rutiere

Un botoșănean s-a ales cu dosar penal pentru mai multe infracțiuni rutiere după ce a fost dat jos de la volan. Miercuri, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au oprit pentru control, în comuna Adășeni, un tractor neinregistrat, condus de un bărbat de 47 de ani, din comuna Adășeni.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior, fiind condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiuniilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, mai precizează IPJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *