Decizie a procurorilor în cazul bărbatului din Botoșani care a ucis două femei și a violat o fetiță de 13 ani

Autorul dublei crime din primăvara acestui an de la Cristinești a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani. Botoșăneanul Adrian Neculai Heciu, de 39 de ani, care se află în arest preventiv, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de  „omor calificat”, „viol în formă continuată” şi „agresiune sexuală în formă continuată”.

La începutul lunii aprilie, procurorii au demarat ancheta după ce două femei din satul Poiana- Cristineşti au fost găsite moarte în gospodărie. Femeia de 82 de ani zăcea în curte tăiată la gât, în timp ce femeia de 53 de ani, care avea şi deficienţe locomotorii, era decedată, tot cu plăgi în jurul gâtului, în casă.

Inițial, autorul a încercat să scape de acuzațiii, dând vina pe fiica concubinei sale, o fetiță de 13 ani, însă ancheta procurorilor e demonstarat că el este autorul.

S-a reţinut că, în ziua de 01.04.2022, în timp ce se afla la locuinţa victimelor V.M. şi V.E., din sat Poiana, com. Cristineşti, jud. Botoşani, le-a înjunghiat pe fiecare dintre acestea în zona gâtului, cu un obiect ascuţit tăietor-înţepător, cauzându-le leziuni incompatibile cu viaţa. De asemenea, începând din vara anului 2021 şi până în luna martie 2022, a întreţinut de mai multe ori raporturi sexuale normale cu  fiica minoră a concubinei sale, cu care locuia împreună, utilizând atât constrângerea fizică, dar şi cea psihică. În aceeaşi perioadă, în diferite împrejurări (altele decât cele în care a întreţinut şi raport sexual), a exercitat asupra minorei, prin constrângere fizică şi psihică, acte de natură sexuală”, susțin procurori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *