Contract de peste 1 milion de lei pentru marcaje rutiere pe drumurile județene din Botoșani

Direcția Județeană de Drumuri și Poduri (DJDP) a semnat un contract în valoare de peste un milion de lei pentru realizarea de marcaje rutiere pe drumurile județene din Botoșani.

Instituția din subordinea Consiliului Județean a încheiat contractul având ca obiect ”lucrări de refacere marcaje rutiere longitudinale, transversale și diverse” pe drumurile județene din județul Botoșani cu societatea comercială Cornell’s Floor SRL, valoarea exactă a lucrărilor fiind de 1.094.986 lei.

Cu aceste fonduri vor fi realizați 391.610 kilometri de marcaj longitudinal și1.368 mp marcaj transversal. Durata lucrărilor este de cinci luni.

Bloc de locuințe sociale ridicat într-o localitate din Botoșani. Vor fi construite două scări cu 24 de apartamente

 

 

One thought on “Contract de peste 1 milion de lei pentru marcaje rutiere pe drumurile județene din Botoșani

  1. O stire asemanatoare a fost publicata acum cateva luni, firma castigatoare fiind probabil aceeasi, dar sigur se repeta aceeasi greseala in sensul ca lungimea liniei „varuite” ar fi de aproximativ 10 ori lungimea ecuatorului globului pamantesc. Nu mai varuiti pamantul dar urmariti cu atentie ca cei 745 km de drum judetean sa fie marcati cu vopsea de calitate, nu cu „var” care s-a spalat la prima ploaie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *