Cât de iubită era! Un ultim omagiu pentru profesoara din Botoșani, care s-a stins din viață marți. Când va fi înmormântată

Profesoara Maria Cojocaru, de la Liceul Pedagogic din Botoșani, s-a stins din viață marți, 27 septembrie, iar cei care au cunoscut-o au transmis numai mesage de regret. Moartea ei înseamnă o mare pierdere pentru învățământul botoșănean, dar și pentru cultură.

Trupul neînsuflețit va fi depus miercuri, de la ora 13.00 la Biserica Roset din Botoșani, iar înmormântarea va avea loc vineri, de la ora 12.00, la cimitirul Pacea.

27 septembrie, zi tristă pentru cultura botoșăneană! În această dimineață, a urcat la ceruri distinsa profesoară Maria Cojocaru lăsând în urmă o lecție de viață, pe care a predat-o elevilor săi și tuturor celor care au admirat-o”, este unul dintre mesajele transmise de apropiați.

Timpul le cerne pe toate, dar adevăratele valori… NU MOR NICIODATĂ!!! Doamna profesoară Maria (Cozmici) Cojocaru, (4 .o6.1942-27.09. 2022) o sfântă profesoară, a plecat la cele veșnice, la întâlnirea cu distinsul profesor, dirijor, compozitor Gheorghe Cojocaru!! ,,I-a legat iubirea în diferitele ei forme, muzica i-a unit, devotamentul doamnei profesoare i-a desăvârșit, iar cei 3 fii(George, Bogdan și Radu)i-au redefinit.” Cât de săraci am rămas! Când cei dragi se sting nu-ți mai revii nicidată! Înveți doar să trăiești fiecare zi fără ei, dar îi păstrezi undeva în adâncul inimii pentru totdeauna!! Drum lin și lumină veșnică în Împărăția Cerului!!”, spune Domnica Heciu.

Doliu în educație! O profesoară din Botoșani a murit. „Încă un suflet s-a întors în necuprinsul cerului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *