FOTO Locuința unui botoșănean, distrusă de un incendiu. Preot: „Nu ne-a făcut probleme niciodată și de aceea vrem să-l ajutăm”

Locuința unui botoșănean a fost distrusă de un incendiu, iar acum este practic nelocuibilă. Flăcările au distrus totul în calea lor, inclusiv electrocasnicele. Vladimir are nevoie de ajutor pentru că nu are posibilitatea financiară pentru a-i repara garsoniera, așa că preotul din cadrul Parohiei Pacea face un apel pentru ajutorarea sa.

Avem o situație în parohie, un băiat din parohie căruia i-a ars casa. Baiatul vine la biserică și ajută la înmormântari. Nu ne-a făcut probleme niciodată și de aceea vrem să-l ajutăm. Până acum, deoarece avea și datorii multe, niște binevoitori au plătit cea mai mare parte din datoriile de la garsonieră în cuantumul sumei de aproximativ 10.000 lei Parohia noastră a găsit alt binevoitor care promis, de asemenea, încă 10.000 de lei în care să ne încadrăm cu materialele de construcții. Cautând meșteri care să realizeze lucrarea am primit oferta de 14.000 lei manopera, bani pe care, din păcate nu îi avem. Am dori să strângem acești bani și să-i renovăm locuința, cu ajutorul dumneavoastră”, spune preotul.

Cine dorește sa ajute, poate face donații în contul parohiei, cu specificația „pentru Vladimir Siomin” sau direct la biserică la Pacea.

„După ce donați, dați și un mesaj în particular pe Messangerul Parohiei, cu suma donată ca să avem o evidență fără a merge zilnic la bancă. Ne puteți ajuta și dacă ne recomandați pe cineva care ar face lucrarea cu mai puțini bani. Ni s-a spus ca trebuie dat jos pana la tencuialală tot, din cauza fumului. De asemenea, am fost întrebați daca vrem sa facem cum trebuie sau ca sa fie făcut doar. Am ales să facem cum trebuie si am primit „oferta” aceasta. Momentan asta e ceea ce am găsit”, spune preotul.

Parohia Pacea Botoșani
RO40CECBT0136RON0048527
Telefon 0753723189

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *