Tânărul rănit în accidentul de pe DN 24C, în stare foarte gravă. Andrei, transferat la Suceava

Tânărul de 25 de ani, rănit în accidentul duminică seară de pe drumul național DN 24C, este în stare foarte gravă. Andrei Huțanu, care este din satul Slobozia Silișcani- comuna Mihălășeni, a fost transferat la Secția de Neurochirurgie a Spitalului Județean de Urgență din Suceava.

Tânărul a fost diagnosticat cu politraumatisme prin accident rutier, traumatisme de coloană cervicală, traumatisme cranio facială, traumatism toracic și contuzie pulmonară, fiind adus la spital în comă de gradul 3. El a fost resuscitat de cadrele medicale de la Unitatea de Primiri Urgențe.

Andrei Huțanu a fost găsit inconștient în mașina care s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului. Mașina implicată în accidentul de la ieșirea din Ripiceni spre Stânca era urmărită de un echipaj al Poliției. Șoferul fugar rula cu o viteză foarte mare, iar la un moment dat a ieșit de pe carosabil și a lovit copacul. Botoșăneanul a rămas încarcerat în Mercedesul Benz cu numere de Brăila și cu volan pe dreapta.

Tânărul a primit ajutor imediat de la un echipaj de ambulanță venit de la Ripiceni. În sprijin a venit un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD de la Botoșani. Victima a fost preluată de a doua ambulanță și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Mavromati.

Botoșăneanul nu a putut fi testat alcoolscopic, din cauza leziunilor suferite. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând să se stabilească cu exactitatea împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

Un polițist a sunat la 112

Apelul la 112 a fost efectuat de un polițist, care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în zona respectivă și care, anterior producerii accidentului, a observat că autoturismul respectiv se deplasa sinuos, pătrunzând pe contrasens, împrejurare în care a încercat să-l urmărească.

Din cauza faptului că autoturismul condus de tânărul, de 25 de ani, avea viteză excesivă, nu s-a reușit interceptarea acestuia, ulterior fiind identificat după impact.

Accident grav pe DN 24C. Tânăr din Botoșani inconștient după ce a ajuns cu mașina într-un copac. Era urmărit de Poliție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *