Polițiștii din Botoșani au stabilit cum s-a produs accidentul cu doi răniți de la Bălușeni

Polițiștii de circulație din Botoșani au stabilit cum s-a produs accidentul de sâmbătă seară, soldat cu doi răniți, produs la Bălușeni. Potrivit anchetatorilor, șoferul mașinii care s-a răsturnat, un bărbat de 39 de ani, din comuna Stauceni, se afla sub influența alcoolului, el având o concentrație alcoolică de 0,55 mg/l alcool în aerul expirat.

Botoșăneanul se deplasa pe drumul comunal din localitatea Bălușeni, iar pe fondul neatenției și a consumului de alcool, pierde controlul asupra direcției de mers, intră în capul de pod și se răstoarnă. Atât el, cât și pasageru din dreapta au fost răniți. Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat sâmbătă seară că pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani au intervenit la accident rutier din localitatea Bălușeni. La fața locului, s-au deplasat o autospecială de descarcerare, una de stingere cu apă și spumă, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță.

La sosirea echipajelor de intervenție la locul evenimentului, a fost găsit un autoturism care a lovit un cap de pod, iar mai apoi s-a răsturnat pe o parte în șanț. În interior se aflau două victime rănite. Una dintre ele a rămas blocată în autoturism, iar pompierii au procedat la scoaterea și predarea acesteia către echipajele medicale aflate la fața locului. Șoferul și pasagerul din autoturism au fost preluați si transportați la Unitatea de Primiri Urgențe Botoșani pentru evaluare de specialitate.

FOTO Accident sâmbătă seară, la Botoșani! O mașină s-a izbit într-un cap de pod, apoi s-a răsturnat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *