FOTO Accident sâmbătă seară, la Botoșani! O mașină s-a izbit într-un cap de pod, apoi s-a răsturnat

Un grav accident rutier a avut loc sâmbătă seară, în județul Botoșani. O mașină a intrat într-un cap de pod, apoi s-a răsturnat. Pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani au intervenit la accident rutier din localitatea Bălușeni. La fața locului, s-au deplasat o autospecială de descarcerare, una de stingere cu apă și spumă, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță.

La sosirea echipajelor de intervenție la locul evenimentului, a fost găsit un autoturism care a lovit un cap de pod, iar mai apoi s-a răsturnat pe o parte în șanț. În interior se aflau două victime rănite. Una dintre ele a rămas blocată în autoturism, iar pompierii au procedat la scoaterea și predarea acesteia către echipajele medicale aflate la fața locului. Șoferul și pasagerul din autoturism au fost preluați si transportați la Unitatea de Primiri Urgențe Botoșani pentru evaluare de specialitate.

Pompierii militari au scos bornele bateriei pentru evitarea unui incendiu si au asigurat celelalte măsuri specifice unor astfel de intervenții. Polițiștii urmează să stabilească cum s-a produs accidentul.

3 thoughts on “FOTO Accident sâmbătă seară, la Botoșani! O mașină s-a izbit într-un cap de pod, apoi s-a răsturnat

  1. În nici o țară prin câte am umblat (și nu-s puține) nu am văzut șanțuri lângă stradă atât de adânci ca în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *