FOTO Accident pe drumul Botoșani- Dorohoi. Impact frontal între două mașini

Un accident rutier a avut loc, vineri dimineață, pe drumul național DN 29 B care leagă municipiile Botoșani și Dorohoi. Două mașini, ambele Skoda, care circulau din sensuri diferite, au intrat în coliziune pe raza localității Cătămărăști Deal, în apropierea farmaciei.

Accidentul s-a produs după ce unul dintre șoferi a păttruns pe contrasens. În urma impactului, o femeie a fost rănită și a fost preluată de ambulanță pentru a fi transportată la Spitalul Județean de Urgență Mavromati.

Un bărbat de 65 de ani, din Botoșani, se deplasa pe DN 29B, dinspre Botoșani către Cătămărăști, pierde controlul asupra direcției de mers împrejurare în care pătrunde pe contrasens și intră în impact cu un alt autoturism condus de un bărbat de 50 de ani, din comuna Suharău”, precizează purtătorul de cuvânt al Poliției Botoșani, Delia Nenișcu.

Șoferii nu erau sub influența băuturilor alcoolice. Ei au primit îngrijiri la fața locului. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele șoferului vinovat.
foto: Radar Botosani Oficial

 

FOTO Polițist din Botoșani rănit într-un accident rutier. Andi are nevoie urgent de sânge

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *