Bărbat din Botoșani, tatăl a doi copii, mort într-un accident. Ciprian avea doar 44 de ani

Un bărbat din județul Botoșani a murit, miercuri, în spital la Iași, după un accident cu un ATV. Este vorba de Ciprian Antonasa, în vârstă de 44 de ani din orașul Darabani, care era tatăl a doi copii, o fetiță și un băiat. Cunoscuții spun despre el că era un om calm și muncitor, iar dispariția acestuia este o mare pierdere pentru comunitate.

Pe 14 septembrie, acesta s-a răsturnat cu ATV-ul pe o stradă din localitatea de domiciliu. Botoșăneanul se afla la momentul respectiv sub influența băuturilor alcoolice și se pare că ar fi accelerat mai multe decât trebuie.

După ce s-a răsturnat, bărbatul s-a lovit la cap, suferind traumatisme craniene severe. El a fost preluat de ambulanță și transportat la Spitalul Municipal Dorohoi, iar de acolo medicii au decis să îl transefere la Spitalul Clinic de Neurochirurgie din Iași.

Bărbatul a fost preluat de pe Aeroportul Suceava de o aeronavă și dus la Iași. În ciuda intervențiilor chirurgicale ale medicilor ieșeni și a încercărilor acestora de a-l salva, botoșăneanul a decedat miercuri.

Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

 

Un bărbat din județul Botoșani a murit în spital, după un accident cu un ATV

One thought on “Bărbat din Botoșani, tatăl a doi copii, mort într-un accident. Ciprian avea doar 44 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com