Senatorul PNL Cristian Achiței: Accesul botoșănenilor la autostrada A7, în mâinile autorităților județene

Senatorul PNL Cristian Achiței este încrezător că botoșănenii vor avea în câțiva ani acces la autostradă. Parlamentarul susține însă că „accesul botoșănenilor la autostrada A7 este în mâinile autorităților județene”.

„Progresele semnificative care se înregistrează în construcția autostrăzii A7, Ploiești-Pașcani-Siret, ritmul bun al lucrărilor și respectarea termenelor privind licitarea și semnarea contractelor cu constructorii pentru execuția tronsoanelor autostrăzii mă îndeamnă să fiu încrezător că în următorii ani noi, botoșănenii, vom beneficia de o cale ultrarapidă de acces la București”, spune Achiței.

El atrage atenția autorităților județene asupra necesității de a parcurge în ritm accelerat etapele premergătoare demarării investiției în drumul expres care va lega municipiul Botoșani de viitoarea autostradă A7, în apropierea localității Dumbrăveni.

„Că va fi autostradă sau drum rapid este o decizie a experților, urmare a unui studiu de trafic. De altfel, caracteristicile celor două tipuri de drum sunt foarte asemănătoare”, spune Achiței.

El a precizat că este foarte important să „facem ceea ce trebuie pentru a putea realiza la timp, din fonduri europene, investiția în calea de acces rapid la autostrada A7”.

One thought on “Senatorul PNL Cristian Achiței: Accesul botoșănenilor la autostrada A7, în mâinile autorităților județene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *