FOTO! Polițiștii botoșăneni, activități cu elevi din două școli din județ

Polițiștii Biroului Siguranță Școlară, împreună cu cei ai Biroului Rutier au desfășurat, miercuri, activități informativ-preventive cu peste 200 de copii, școlari din clase primare și preșcolari, din cadrul Școlii Gimnaziale „Sfântul Nicolae” din municipiul Botoșani, Școlii Gimnaziale „Tiberiu Crudu” Tudora și Școlii Gimnaziale nr.1 Tudora.

Copiii reprezintă centrul oricărei comunități, motiv pentru care, când vine vorba de siguranța lor, ne dorim mai mult să prevenim decât să combatem. Alegem să fim alături de ei și încercăm să-i facem să înțeleagă faptul că polițiștii îi pot ajuta în orice situație mai puțin plăcută”, precizează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

Cu ajutorul laboratorului mobil de educație rutieră, copiii au fost învățați cum să circule în siguranță ca pietoni, care este locul lor în autoturism și cum trebuie să fie asigurați în acesta, dar și cum și unde pot folosi bicicleta, rolele sau trotineta. Astfel de activități vor fi desfășurate și în perioada următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *