Cunoscut botoșănean, în război cu fosta soție pentru custodia copiilor. „Mă întristează enorm când văd cum încearcă să mă îndepărteze de ele”

Un cunoscut botoșănean este în război cu fosta soție pentru custodia copiilor. Este vorba despre actorul George Burcea și cântăreața Andreea Bălan. Din spusele botoșăneanului, artista își dorește să obțină custodia comună a celor două fetițe pe motiv că actorul nu este un model bun pentru ele și îl acuză că ar umbla beat și că este violent.

„De câteva zile mă gândesc dacă să reacționez public și nu doar în instanță la linșajul public initiat de fosta sotie. Probabil in anticiparea apelului ce urmeaza a fi judecat pentru procesul de divort, consider ca mi s-a declarat război, dar nu voi da curs la așa ceva. Nu voi răspunde atacurilor cu aceeași monedă pentru ca nu asta este soluția când singurul meu scop este bunăstarea copiilor. Cu toate acestea, mă voi apăra de fiecare dată când mama copiilor va încerca să mă denigreze public și să creeze o imagine falsă despre mine doar pentru a obține custodie exclusivă. Copiii au nevoie de ambii părinți pentru o dezvoltare armonioasă. Îmi iubesc cele două fetițe până la cer și înapoi și sunt sigur că și mama lor simte același lucru. Tocmai de aceea mă întristează enorm când văd cum încearcă să mă îndepărteze de ele, neluând în seamă faptul că distorsionarea realitatii și această “luptă” nu le va face decât rău și le va crea o suferință dificil de vindecat. Copiii nu ar trebui să fie armele pe care le folosești pentru a-ți hrăni orgoliul!”, spune actorul.

Burcea a trimis notificare prin avocații săi și i-a cerut artistei să facă publice dovezile pe care le are potrivit cărora el ar fi mers beat să își ia copiii.

„Mă tot întreb de câteva zile cum ar putea o mamă să își lase copiii pe mâna unui om care vine “beat” la ușa ei si face scandal? Oare o mamă care simte că puii ei sunt în pericol nu ar face orice îi stă în putință pentru a nu lăsa copiii în prezența unui om “beat” nici măcar o secundă? Dar, când stii perfect că acest lucru este doar o minciună, faci o postare pe internet (pentru a crea puțină vâlvă), apoi ieși liniștită la restaurant, nu suni nici măcar o dată să vezi ce fac copiii în prezența mea și apoi te arăți nemulțumită (tot pe internet) de faptul că fetițele nu au stat mai mult în vizită la tatăl “beat””, mai spune actorul.

Actorul botoșănean George Burcea, noi dezvăluiri despre mariajul eșuat cu Andreea Bălan: La un divorț nu se ajunge într-o săptămână, două

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *