Actorul botoșănean George Burcea, noi dezvăluiri despre mariajul eșuat cu Andreea Bălan: La un divorț nu se ajunge într-o săptămână, două

Actorul botoșănean George Burcea a făcut noi dezvăluiri despre mariajul eșuat cu Andreea Bălan și a vorbit, totodată, și despre episodul în care a fost prins la volan sub influența drogurilor. Se pare că actorul a conștientizat faptul că între el și frumoasa blondină existau multe probleme chiar înainte de nuntă. Cu toate acestea, el a ales să apară lângă ea, în fața altarului. Referitor la cei doi ani în care s-a tot luptat cu Andreea pentru divorț, el punctează că fiecare mișcare a fost făcută din ego.

„Eu nu aș numi doi ani de luptă, le-aș zice doi ani de ego. Greșeala mea foarte mare a fost că eu niciodată nu mi-am dorit să fac jocul presei. Înțeleg lucrurile, dar nu am vrut să îl fac și poate am greșit. Ceea ce m-a dus la o relație foarte destabilizată cu presa, iar asta a făcut ca în momentul în care a apărut o știre, presa știind că sunt greu de contactat și că nu vorbesc, să scrie unele lucruri.‘, a început el interviul acordat pentru FANATIK.

Ba mai mult, între el și cântăreață ar fi existat multe motive care au condus la un divorț. Despre acestea, el nu a vrut să menționeze nimic concret.

„Eu cred foarte mult, și o spun din propria experiență, că la un divorț nu se ajunge într-o săptămână, două. Este un mix de probleme, e un cumul de factori care se adună de-a lungul mai multor ani, luni, și care afectează relația. Oamenii din exterior nu înțeleg prea bine acest lucru. La noi a fost un cumul de factori, nu vreau să dezvolt’, a completat el.

Întrebat de ce s-a mai căsătorit dacă existau probleme în relație, actorul a subliniat că unele lucruri au fost făcute pentru satisfacerea dorinței partenerei.

„Aici e un subiect sensibil, sincer. Pentru că dacă ne-am căsătorit nu înseamnă că lucrurile erau bune înainte de asta. Ne-am căsătorit pentru că a fost nevoie să ne căsătorim. Ca să nu spun că a trebuit să ne căsătorim. Din cauza unei dorințe ale unui om. Nici măcar ca să ne reparăm relația’, a dezvăluit el pentru sursa menționată.

În acest context, s-a ridicat un semn de întrebare, și anume, Andreea Bălan se visa mireasă, deși relația nu era una stabilă? Răspunsul fostului ei soț a fost unul evaziv, dar afirmativ.

George Burcea a fost întrebat cum stăteau lucrurile, din punct de vedere financiar, în relația cu Andreea Bălan. El a recunoscut că artista câștiga mai mult decât el, însă au existat și multe proiecte pe care le-au făcut împreună.

„Cred că nu se pot compara carierele unui om care avea 20 de ani de showbiz cu cea a unui om care era de câteva luni în domeniu. Dar nu m-am simțit niciodată vioara a doua pentru că noi începuserăm să facem lucruri împreună. Făceam bani împreună. Au apărut discuții, evident, dar a fost doar bucătăria noastră. Banii din proiectele desfășurate împreună, erau banii la comun’, a spus el pentru sursa citată.

„Eu nu vorbesc cu Andreea’

Se pare că George Burcea și Andreea Bălan nu se află nici în ziua de astăzi în relații bune. Cei doi nu își vorbesc, iar actorul ia legătura cu ea doar prin intermediul fostei sale soacre.

„În ultimii doi ani de zile am avut maximum două discuții cu Andreea, și acelea scurte. Eu nu vorbesc cu Andreea pentru că Andreea m-a blocat de doi ani. Relația pe care eu o am cu fetele se întreține prin bunică, prin mama Andreei. Când merg să iau copiii, îi iau doar în prezența bunicii sau a bonei sau bonelor, iar când îi duc înapoi, la fel. Eu nu vorbesc cu Andreea, deși mi s-ar fi părut normal să întreținem o legătură’, a mai spus el.

Este cunoscut faptul că George Burcea a trecut printr-un episod extrem de dificil în momentul în care oamenii legii l-au prins conducând sub influența substanțelor stupefiante. Din acel moment, în presă s-a vehiculat faptul că ar avea probleme reale cu dependența de alcool și droguri. Întrebat ce părere are Viviana Sposub despre acest lucru, el a răspuns fără să stea pe gânduri.

„Viviana mă știe foarte bine. Din păcate s-a mediatizat foarte mult că Burcea este bețiv și drogat. Lumea nu știe faptul că eu, în ultimii doi ani, o dată la săptămână, la lună, de câte ori mi s-a cerut, eu am fost testat de droguri. Având în vedere că am avut două procese, eu nu aveam cum să fac lucrul acesta. În primul rând, nu îmi doresc să fac asta, am făcut o greșeală. NU eram dependent, să le fac în continuare. Și, cel mai important, eu am nevoie să am copiii aproape. Ce om normal la cap ar putea să repete o asemenea greșeală, să se drogheze în continuare? S-a propagat doar punctul de vedere al fostei, că eu sunt drogat și bețiv. Fără să se știe că eu sunt testat des’, a subliniat acesta pentru sursa citată.

Referitor la acel episod în care a fost prins sub influența cocainei la volan, George Burcea susține că a fost doar o scăpare, care nu s-a mai repetat apoi.

„Atunci a fost o greșeală pe care o regret foarte sincer. A fost un moment dificil, a fost cearta cu Andreea, toată nebunia cu copiii, cu Poliția care venise la noi în acea seară. Am avut o scăpare, iar eu, atunci, așa am crezut că ar fi o scăpare. Am greșit grav, îmi asum lucrul ăsta, plătesc pentru acest lucru și îmi pare rău. Dar nu se va mai întâmpla. Și cred că fiecare om face, de-a lungul vieții, greșeli pe care le regretă amarnic’, a mai spus el.

Sursa: Viva.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *