Un consilier de la o primărie din Botoșani, acuzat de crimă. Părinții lui Cătălin spun că el le-a lăsat cei patru nepoți fără tată

Consilierul de la o primărie din Botoșani este acuzat de crimă de părinții unui bărbat pe nume Cătălin. Oamenii susțin că fiul lor, un bărbat de 42 de ani, nu a murit în urma unui accident, ci în urma unei mâini criminale. Patru copii au rămas fără tată.

Părinții unui bărbat din Botoșani susțin că fiul lor a fost ucis de consilierul de la primărie. Moartea lui Cătălin, tatăl a patru copii, a fost pusă pe seama unui accident tragic, dar părinții lui spun că este vorba despre o crimă. Oamenii au explicat, la Acces Direct, de ce îl consideră vinovat pe consilierul local și cer să se facă dreptate pentru băiatul lor, scrie Spynews.

Mama lui Cătălin a mărturisit că o zi în care fiul ei s-a dus în câmp, la arat, s-a transformat în ziua în care acesta și-a dat ultima suflare. Vinovat ar fi consilierul de la primăria din sat, dar acesta refuză să-și asume faptele, potrivit spuselor ei.

Băiatul ei ar fi suferit răni care i-au adus moartea în cele din urmă, după ce ar fi fost prins între lamele utilajului. Femeia susține că respectivul consilier se afla cu fiul ei în acel moment și el a fost cel care a sunat-o și i-a spus că acesta a suferit un accident, dar a asigurat-o că totul va fi bine.

Mama victmei susține că băiatul ei a ajuns la câteva ore după ce a fost rănit la dispensar, pentru că acel consilier i-a asigurat că nu este ceva grav, astfel că ei nu au sunat la 112, iar oficialul local ar fi manipulat situația în avantajul lui, ca abia apoi să-l ducă la unitatea medicală. Totodată, ea afirmă că bărbatul i-a dat de înțeles că el este responsabil pentru ce s-a întâmplat.

„L-am văzut pe băiatul meu că nu mai vorbea. Îl țineau nepotul meu și bărbatul acela (n.r. consilierul) și ciobanii lui. (…) A fost spălat. L-o spălat până am venit noi (…) Când a ajuns la dispensar, el mi-a zis ”nu plânge, tanti, că eu ți-l fac bine, dacă nu, eu mă duc și fac pedeapsa”, a spus mama lui Cătălin.

Femeia spune că motivul pentru care consilierul i-ar fi ucis fiul ar avea legătură cu un proces mai vechi în care s-au judecat cei doi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *