Șoferul care a produs tragedia de miercuri de la Botoșani nu știe nimic despre accident. Ce spun medicii despre el!

Șoferul care a produs tragedia de miercuri dimineață de la ieșirea din municipiul Botoșani spre Iași nu știe nimic despre accidentul în urma căruia a murit o persoană și alte patru au fost rănite. Medicii de la Spitalul Județean de Urgență din Botoșani susțin că tânărul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe cu mai multe traumatisme, dar și cu amnezie retrogradă.

„Nu știe ce s-a întâmplat. A spus că nu știe nimic din ceea ce s-a întâmplat. Nu știe de ce a ajuns la spital. Poate și din cauza șocului. De asta a rămas internat pentru monitorizare pe Secția de neurochirurgie”, a declarat un medic de la Spitalul Județean.

Mirel B., care are 28 de ani, a fost diagnosticat cu un traumatism cranio- cerebral, un traumatism cranio- facial acut cu fractură de piramidă nazală, edem cerebral, amenzie retrogradă și contuzie de cot stâng.

Botoșăneanul era la volanul unui autoturism BMW care se deplasa dinspre Lebăda spre Botoșani, iar înainte de giratoriul de la LukOil a pătruns pe contrasens și a lovit violent un Volkswagen Polo care circula din sens opus.

În urma impactului, șoferul VW Polo, un bărbat de 44 de ani, din Frumușica, a decedat pe loc, iar alte două persoane din aceeași mașină au fost rănite grav. De asemenea, el și pasagerul din dreapta sa au fost răniți și transportați la spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *