FOTO S-a schimbat președintele la organizația PSD din orașul Bucecea

Organizația din orașul Bucecea a Partidului Social Democrat (PSD) are, începând de sâmbătă, un nou președinte. Este vorba de actualul primar al orașului, Angel Gheorghiu, cel care, în urma alegerilor interne, a dobândit și funcția de președinte al PSD. El îl înlocuiește în această poziție pe Andron Țâmpău, cel care a deținut mai multe mandate de primar și care a condus peste 20 de ani organizația PSD de la Bucecea.

La alegerile interne de la Bucecea, au fost prezenți și numeroși lideri social-democrați din Botoșani, printre care și președintele organizației județene, Doina Federovici.

 

În această săptămână au avut loc alegeri și la Ștefănești. Fostul primar al orașului, Ștefănel Rusu, a fost înlocuit din funcție, în urma unor alegeri desfășurate vineri, în cadrul cărora a fost stabilită noua conducere. După 24 de ani de președinție a PSD Ștefănești și mai multe mandate de primar, Ștefănel Rusu a predat conducerea filialei către Raluca Vaipan.

Scandalos! Un consilier dintr-o comună din Botoșani a golit un iaz, proprietate publică, pentru a prinde pește. Animalele au rămas fără apă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *