Scandalos! Un consilier dintr-o comună din Botoșani a golit un iaz, proprietate publică, pentru a prinde pește. Animalele au rămas fără apă

Caz scandalos într-o localitate din județul Botoșani. Un consilier local a golit un iaz, care este proprietate publică, pentru a prinde pește. Gestul bărbatului a revoltat sătenii, pentru că apa din iaz era folosită pentru adăpatul animalelor.

Cazul s-a înregistrat în comuna Todireni, acolo unde iazul administrat de Primărie a fost golit de consilierul care a făcut gest inconștient. Timp de două zile, apa din iaz s-a scurs sub ochii localnicilor, care știu că în condiții de secetă apa respectivă este extrem de importantă.

„Iazul e al comunei. Un consilier a dat drumul să ia pește din el și au rămas animale fără apă”, a spus unul dintre săteni. El susține că primarul a trimis vineri un utilaj și a astupat șanțul creat de consilier.
Oamenii au intenția să depună plângere la Poliție.

One thought on “Scandalos! Un consilier dintr-o comună din Botoșani a golit un iaz, proprietate publică, pentru a prinde pește. Animalele au rămas fără apă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *