Senatorul Cristian Achiței acuză conducerea Primăriei Botoșani că nu pune în valoare parcul de agrement de la Cornișa

Senatorul PNL Cristian Achiței acuză actuala conducere a Primăriei municipiului Botoșani că nu pune în valoare Parcul de agrement de la Cornișa. Parlamentarul a participat, sâmbătă, laprima probă a Cupei de Rafting Cornișa, ediția a doua, la care au participat concurenți și echipaje din patru țări, Anglia, Letonia, Cehia și România.

Competiție de nivel european, prezentată pe site-ul Federației Internaționale de Rafting, Cornișa Rafting Cup Romania este o ocazie extraordinară de a valorifica potențialul Parcului de Agrement al municipiului Botoșani, singurul din țară care dispune de o asemenea infrastructură, spune parlamentarul.

Nicăieri în altă parte în România nu se pot organiza competiții de rafting pe cursuri de apă artificiale, iar asta nu poate decât să sporească prestigiul orașului nostru. Cu condiția ca autoritățile locale să înțeleagă pe deplin importanța beneficiul de imagine pe care îl putem obține punând în valoare Cornișa Aqua-Park, cu toate facilitățile sale. În aceeași situația fericită, de unici deținători la nivel național ai infrastructurii necesare, suntem și în ceea ce privește curlingul, un alt sport care câștigă din ce în ce mai mulți adepți inclusiv în țara noastră. O valorificare inteligentă a acestui potențial extraordinar pentru municipiul Botoșani ar presupune, din punctul meu de vedere, o susținere consistentă din partea municipalității pentru tot ceea ce înseamnă Cornișa Aqua Park. Deocamdată, nu sesizez, din partea actualei administrații, un interes deosebit pentru punerea în valoare a parcului de agrement. Și e păcat! Chiar dacă este moștenirea altei administrații, de altă culoare politică, având o altă viziune privind viitorul Botoșaniului, actualul primar și echipa sa ar trebui să utilizeze potențialul Parcului de Agrement Cornișa pentru binele municipiului și al botoșănenilor. Sper că la un moment dat o să le vină tuturor mintea la cap și o să facă asta! Aici nu e o chestiune politică, o competiție între unul și altul dintre edili, ci interesul orașului!”, a spus Achiței.

One thought on “Senatorul Cristian Achiței acuză conducerea Primăriei Botoșani că nu pune în valoare parcul de agrement de la Cornișa

  1. Domnule senator stiti acest parc de agrement nu se autofinanteaza in totalitate are nevoie de mari subventii platite de primarie din impozite locale. Actuala administratie mai construieste alt parc la dealul Pacea, cu casute in copaci. Alte subventii platite de primarie. Sunteti oameni calatoriti in Elvetia, la Monaco, in Spania. Era bine daca aduceati de acolo si idei de a produce bani, de a infiinta societati de productie, sa nu mai plecam in masa tari straine, sa lucram pentru tara noastra. Dupa aceea venea randul locurilor de distractie unde sa cheltuim banii din ce am produs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *