FC Botoșani, umilită la Sfântul Gheorghe. Echipa lui Teja nu joacă nimic și suferă a patra înfrângere în cinci meciuri

FC Botoșani a fost umilită, sâmbătă seara, pe Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe, în etapa a 11-a a Superligii. Echipa lui Mihai Teja a fost învinsă de Sepsi OSK cu scorul neverosimil de 7-0 (2-0), după un meci foarte slab, în care apărarea botoșăneană a fost inexistentă, iar atacul nu a contat.

Rondon a marcat de două ori, în minutele 24, 45+1, după ce cu câteva minute înainte ratase și un penalty. În minutul 66, Ion Gheorghe a înscris, după ce a ratat lovitura de la 11 metri, însă minge a revenit la el și l-a învins pe Pap. Golul al patrulea a fost marcat în minutul 71 de Golofca, în timp ce Achahbar a băgat și el mingea în plasă în minutul 75, la câteva secunde după ce a intrat pe teren. Tudorie a dat și el două goluri la finalul meciului, în minutele 83 și 90.

În minutul 49, Sno a fost eliminat, ca urmare a unui cartonaș roșu arătat direct pentru un fault dur.

Astfe, FC Botoșani suferă a patra înfrângere în ultimele cinci meciuri.

Echipele de start:

Sepsi OSK: Niczuly – Dimitrov, D. Ciobotariu, Ninaj, Dumitrescu – I. Gheorghe, N. Păun, Aganovic, J. Rodriguez – Rondon, Golofca. Au mai jucat:
Rezerve: Bărbuț, C. Matei, Achahbar, Tudorie. Antr. Cristiano Bergodi

FC Botoșani: E. Pap – Sno, Dican, Țigănașu, Dragu – Sylla, Mussis, Perianu – Shahaf, Camara, Mailat. Au mai jucat: Patache, Ivanov, M. Roman I, Tîrcoveanu, M. Roman II. Antr. Mihai Teja

Arbitru: Călin Iulian

Doi jucători de la FC Botoșani, convocați la naționalele de tineret ale României

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *