Un tată din Botoșani și-a violat, timp de doi ani, fiica de doar 13 ani. Bărbatul, trimis în judecată

Un bărbat de 49 de ani, din județul Botoșani, care și-a violat fiica vitregă, în vârstă de 13 ani, și a pipăit-o pe cealaltă de 16 ani, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi. Vasile Cobzariu este  cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de viol in formă continuată si agresiune sexuală in formă continuată, iar dosarul se va afla pe masa magistraților de la Judecătoria Dorohoi.

Vă reamintim că o fetiță de 13 ani a fost violată, timp de aproape doi ani, de tatăl vitreg, în comuna Văculești. Pe cealaltă fată vitregă, de 16 ani, individul ar fi agresat-o sexual, atingând-o în zonele intime. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au emis, pe 12 mai 2021, ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 48 de ani, din municipiul Dorohoi, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol în formă continuată și agresiune sexuală în formă continuată.

Inițial, în data de 29 martie 2021, bărbatul de 48 de ani a sesizat organele de poliție cu privire la faptul că fiica sa vitregă de 12 ani ar fi fost violată de o persoană necunoscută din localitatea de domiciliu. În urma probatoriului administrat de polițiști s-a stabilit faptul că acesta, în perioada 2019 – martie 2021 acesta ar fi întreținut raporturi sexuale și le-ar fi atins în zonele intime pe fiicele sale vitrege de 13 și 16 ani, cu care locuia împreună.

Botoșăneanul are două fete vitrege și două naturale. Mama se afla în familie în toți acești ani în care copila a fost violată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *