FOTO O bunicuță dintr-o comună din Botoșani a împlinit 100 de ani! Au lăsat-o puterile, dar încă se citește emoția și bucuria în ochii săi albaștri

O bunicuță dintr-o comună din județul Botoșani a împlinit, luni, 100 de ani. Bătrânica, cu cei mai senini ochi albaștri, din comuna Blândești, a fost felicitată la împlinirea venerabilei vârste de rude, preotul din localitate, care i-a dăruit și o icoană, dar și conducerea Primăriei.

Elena Burlacu, sau „Mămuța”, cum îi apropiații, a fost sărbătorită cu flori, tort, șampanie, dar cea mai mare bucurie a ei a fost că i-a avut alături pe cei dragi alături.

În toată viața sa, și-a luat puterea din credință și din familie. A muncit mult și ar mai munci cu drag, dar puterile au mai lăsat-o. Chipul i-a fost brăzdat de urmele emoțiilor trăite de-a lungul timpului, dar ochii i-au rămas la fel de senini și blânzi.

„Mămuța” își duce bătrânețile cu demnitate, așa cum și-a trăit toți anii, mănâncă doar ce este specific tradițional, nu uită niciodată să spună o rugăciune atunci când sufletul i-o cere, nu-i trece nimeni pragul fără să audă o vorbă bună de la ea și este un exemplu de smerenie și cumpătare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *