O cizmărie din New York era de fapt un cazinou ilegal

Sal’s Shoe Repair, un atelier de reparații de pantofi din New York, ar fi fost un cazinou ilegal deținut de mafie, a aflat recent poliția locală. Potrivit oamenilor legii, familia care administra locul de jocuri de noroc câștiga venituri substanțiale din operațiunile ilegale. Procurorii susțin că liderii ar fi spălat apoi banii câștigați prin transferuri de numerar.

Cel puțin un detectiv pe ștatul de plată al mafiei

Când poliția a intrat forțat in magazin, ofițerii au arestat nouă persoane. Majoritatea făceau parte din familiile de crimă organizată Genovese și Bonanno, care conduceau magazinul. Cei arestați au fost acuzați de diverse infracțiuni legate de jocurile de noroc și de racket. Sal însuși, pe numele real Salvatore Rubino, a fost și el printre cei reținuți de oamenii legii.

Printre arestați se număra și un bărbat pe nume Hector Rosario, care lucrează ca detectiv al poliției locale. Rosario a abuzat de puterile sale pentru a proteja familia Bonanno și operațiunile acesteia. În plus, el organiza adesea raiduri ale poliției în locațiile concurenților, ajutându-și astfel patronii să prospere. Din cauza încălcărilor sale, Rosario a fost acuzat că a mințit poliția federală și a obstrucționat o anchetă de marele juriu.

Alți arestați includ Anthony Pipitone din familia Bonnano și Carmelo Polito din familia Genovese.

Au existat și alte astfel de locuri ilegale

Se pare că Sal’s Shoe Repair nu a fost singurul loc de jocuri de noroc fără licență din zonă. Alte unități similare funcționau în spatele fațadei unei cafenele numită Gran Caffe și a unui club de fotbal numit La Nazionale Soccer Club. Unele dintre aceste magazine, potrivit procuraturii, funcționează din mai 2012.

Michael Driscoll, director adjunct responsabil pentru FBI, a remarcat că cele cinci mari familii criminale continuă să cânte aceeași veche melodie. Driscoll a subliniat apoi că acele familii nu se opun să-și unească forțele și să lucreze împreună pentru a „strânge bani” de la victimele lor. În cele din urmă, oficialul FBI a spus că faptul că familiile au avut un complice în rândul poliției arată că sunt gata să facă totul pentru a menține frauda.

Între timp, Breon Peace, procurorul SUA pentru Districtul de Est al New York-ului, a declarat că arestările arată că mafia este la fel de activă ca întotdeauna. El i-a acuzat pe infractorii că „poluează continuu comunitățile locale cu jocuri de noroc ilegale, extorcare și violență” și exploatează sistemul financiar.

Infracțiunile legate de jocurile de noroc continuă să afecteze industria reglementată a jocurilor de noroc și să dea bătăi de cap atât autorităților de reglementare, cât și agenților de aplicare a legii. Din păcate, multe din aceste infracțiuni duc la rănirea cuiva. Acest lucru poate varia de la jaf și infracțiuni fiscale până la cazuri de crimă.

Descoperă cel mai tare cazinou local perfect legitim: https://www.princesscasino.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *