Motivul halucinant pentru care botoșăneanul de 55 de ani și-a înjunghiat soția. Femeia a fost găsită într-o baltă de sânge

Botoșăneanul de 55 de ani, care și-a înjunghiat soția de 43 de ani, ar fi recurs la acest gest năucitor pe fondul geloziei. Femeia voia să divorțeze de el, ia bărbatul nici nu a vrut să audă de așa ceva. Ba mai mult, crezând că femeia are deja pe altcineva, botoșăneanul parcă și-a pierdut mințile. Cu o violență de nedescris, omul a mers în camera în care aceasta dormea și a lovit-o, cu sete, cu un cuțit, de mai multe ori.

Polițiștii din Botoșani au dispus, sâmbătă dimineață, măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului care și-a înjunghiat de mai multe ori soția. Tentativa de omor s-a produs vineri seară în apartamentul celor doi soți, în care se mai afla o fetiță a acestora, de 14 ani, dar și un nepot.

Anchetatorii susțin că, în momentul în care au ajuns în locuință, existau urme de sânge peste tot, imaginile fiind cutremurătoare. Agresorul se numește Iulian Bogdan și are 55 de ani. După ce i-a înfipt cuțitul în zona toracică, botoșăneanul a fugit din locuință, fiind identificat la scurt timp de polițiști.

Bărbatul urmează să fie prezentat în cursul zilei de sâmbătă în fața magistraților Tribunalului Botoșani cu propunere de arestare preventivă sub acuzația de tentativă de omor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *