Caz cutremurător la Botoșani! Femeie înjunghiată, vineri seară, de mai multe ori, de soț. Bărbatul, prins pe stradă

Caz cutremurător, vineri seară, în municipiul Botoșani. O femeie în vârstă de 43 de ani a fost înjunghiată de mai multe ori de propriul soț, în urma unor neînțelegeri avute în locuința celor doi. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, după un apel la 112.

În această seară, 9 septembrie 2022, polițiștii din Botoșani au fost sesizați prin 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost înjunghiată, de mai multe ori, în timp ce se afla la domiciliu. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o femeie, de 43 de ani, care ar fi fost înjunghiată de către soțul său, de 55 de ani, în timp ce se aflau la domiciliul comun. Agresiunea s-ar fi produs pe fondul unor neînțelegeri în familie, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani

Botoșăneanul bănuit de comiterea faptei a fost identificat la scurt timp de la comiterea faptei, pe o strada din municipiul Botoșani, fiind imobilizat și condus la audieri.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor, de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Scandal la o terasă, de Sfânta Maria! Trei indivizi din Botoșani, reținuți după ce au bătut un tânăr, apoi au distrus o mașină

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *