Scandal la o terasă, de Sfânta Maria! Trei indivizi din Botoșani, reținuți după ce au bătut un tânăr, apoi au distrus o mașină

Trei tineri au fost reținuți pentru lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice după un scandal la o terasă. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, la data de 9 septembrie 2022, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele a trei tineri, cu vârstele cuprinse între 25 și 35 de ani, din orașul Flămânzi, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Din cercetări, a reieșit faptul că la data de 8 septembrie 2022, cei trei, în timp ce se aflau pe terasa unui local public, din orașul Flămânzi, ar fi agresat un tânăr, de 26 de ani, din aceeași localitate și ar fi provocat scandal, tulburând ordinea și liniștea publică.

Ulterior, în timp ce se aflau pe un drum public, din aceeași localitate, ar fi distrus caroseria unui autoturism, care staționa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *