Fetiță din Botoșani, în stare critică. Medicii fac tot posibilul să o salveze

Fetiţa în vârstă de 11 ani din judeţul Botoşani, care a fost transferată marţi dimineaţă cu elicopterul SMURD la Iaşi cu suspiciune de accident vascular cerebral, se află în continuare în stare critică la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iaşi.

Potrivit Ziarul de Iasi, medicii spun că încă nu s-a confirmat dacă a fost vorba despre un accident vascular cerebral, fiind nevoie mai întâi să fie stabilizată. „Fetiţa este în continuare în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, în stare critică. Investigaţiile necesare pentru a vedea dacă se confirmă suspiciunea sunt programate astăzi (n.red. miercuri), deoarece necesită stabilizare”, a precizat dr. Tamara Roşu, medic şef UPU de la Spitalul de Copii „Sf. Maria”.

Fetiţa a ajuns la o unitate medicală din Botoşani în cursul nopţii de luni, deoarece avea stări convulsive. Medicii au ridicat suspiciunea de accident vascular cerebral şi a fost solicitat transferul la Spitalul de Copii „Sf. Maria” pentru continuarea investigaţiilor. Medicii ieşeni spun că fetiţa se află în evidenţele Clinicii de Oncologie din anul 2021, fiind diagnosticată cu afecţiuni oncologice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *