Rețea de canalizare înființată într-o comună din județul Botoșani. Va costa aproximativ 2 milioane de euro

O rețea de canalizare, care va costa 9,8 milioane de lei (aproximativ două milioane de euro), va fi înființată într-o comună din județul Botoșani. Rețeaua va fi construită în comuna Lunca, pentru locuitorii din satele Lunca și Bâznoasa, iar fondurile pentru această investiție provin din Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

Primăria Lunca a scos la licitație proiectul, urmând ca firma care își va adjudeca lucrarea să o finalizeze în termen de maxim 27 de luni.

Lucrările vor fi executate sub clauza suspensivă în funcție de fondurile alocate/obținute de către Autoritatea Contractantă pentru finanțarea investiției. În primul an se vor executa valoric aproximativ 60 % din valoarea lucrărilor iar în al doilea an restul de 40 %”, precizează Primăria Lunca.

Rețeaua de canalizare ar urma să aibă o lungime de 12,5 kilometri. De asemenea, va fi construită și o stație de epurare a apelor uzate.

FOTO Proiect ambițios! O primărie din Botoșani vrea să construiască o zonă de agrement inedită

2 thoughts on “Rețea de canalizare înființată într-o comună din județul Botoșani. Va costa aproximativ 2 milioane de euro

  1. CUTREMURATOR! In comuna AVRAMENI sa facut instalatii de alimentare cu apa sau tras la portile fiecarui gospodar … dar atentie nu sa avut in vedere ca nu au apa …CUM E POSIBIL CA IN FILMELE CU DEFECTI SA INVESTESTI ZECI DE MILIOANE DE EURO CARE SA NU FIE UTILE POPULATIEI ??? CUI SE POT ADRESA CEI CARE AU INSTALATII DE APA INUTILE???

  2. Pot sa va spun eu !
    Au facut instalatii dar nu au avut in vedere ca nu au apa pentru a trimite la locuitorii comunei!
    Intradevar lucruri facute cu ….. PRIMA TREABA ERA SA FACA ADUCTIUNE CU APA , IAR ETAPA 2 SA TRAGA APA…. BATAIE DE JOC DE BANUL PUBLIC…..APA SE VA TRAGE PESTE 10 -15 ANI IAR SUTE DE MILIOANE DE LEI INGRPOATE AIUREA ! ASATA E MAREA CORUPTIE ….BANI INGROPATI..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *